Pályázati felhívás

2021. 07. 20.
Az Egy a Természettel Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság nyílt pályázati felhívást tesz közzé az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás központi rendezvényen történő vendéglátó kiállítói részvételre.

A Társaság pályázatot hirdet a 2021. szeptember 25. és 2021. október 14. napja között a Budapest, Hungexpo Kongresszusi és Kiállítási Központ területén (cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.) megrendezésre kerülő „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás (a továbbiakban: rendezvény) vendéglátó-ipari tevékenységének ellátására.

A pályázat célja a Kárpát-medence vad- és halgasztronómiájának bemutatása a hazai és külföldi látogatók részére. Ezen belül hideg és meleg ételek készítése kárpát-medencei, valamint a tematikához kötődő alapanyagokból.

A pályázat további célja a vadászathoz és a horgászathoz kapcsolódó gasztrokulturális hagyományok bemutatása, valamint az elkészítés módjában és megjelenésében is a magyar és külhoni gasztronómia legkiválóbb, saját készítésű (saját konyhában, alvállalkozó bevonása nélkül) produktumainak felvonultatása.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. augusztus 09. 12:00.

A teljes pályázati kiírást az alábbi linkre kattintva tölthető le:

Pályázati felhívás

A pályázathoz szükséges dokumentumok az alábbi linkekre kattintva tölthetők le:
(Kérjük olvassa el a pályázati kiírás IV. pontját a teljes dokumentumlista megismerése érdekében!)

COVID-tanácsok

Bérleti szerződéstervezet

2021 adatlap vendéglátó kiállítói pályázathoz

Nyilatkozat a megpályázni kívánt vendéglátó egységek kategóriájáról a vasár tervezett térképe alapján

Vásár tervezett térképe

Nyilatkozat meleg-konyha Hugexpo adatkezelés elektromos

Nyilatkozat szerződéstervezet elfogadásáról

Forrás: OWN - Fotó: Magyar Mezőgazdaság Kft.
További hírek
AEWA MOP8 Budapesten
AEWA MOP8 Budapesten

Magyarországon, Budapesten kerül megrendezésre 2022. szeptember 26. és 30. között az afrikai-eurázsiai vándorló vízimadarak védelméről szóló megállapodás (AEWA) részes feleinek 8. találkozója (MOP8).

2022. 09. 21.