Jószolgálati Program

Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezői elkötelezettek aziránt, hogy a fogyatékossággal élő embertársaink számára elérhetővé tegyék, illetve megkönnyítsék a Budapesten zajló kiállítás látogatását. E szándékuk megvalósulását teszi lehetővé az „Egy a Természettel” Jószolgálati Program. 

Díjmentesség 
Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás hivatalos partnere a jószolgálati partnerségben a Szerencsejáték Zrt. és a Civilút Alapítvány. A Program keretében a fogyatékossággal élőket segítő szervezeteknek, valamint a Civilút Alapítvány nehezítettséggel élőket támogató együttműködő partnereinek csoportjai előzetes regisztráció után, díjmentesen tekinthetik meg a világkiállítás központi rendezvényét a megújult HUNGEXPO-n. 

A regisztrált csoportok szeptember 28-tól hétköznaponként 10 óra és 19 óra között ingyenesen látogathatják a világkiállítást. A csoport létszáma minimum 5, maximum 100 fő lehet egyszerre, egyidejűleg. 

Akadálymentesség 
A világkiállítás központi helyszínét az akadálymentesség szempontjából az Acces4you mérte fel és minősítette. A helyszín az Access4you tanúsítványa szerint akadálymentes kerekesszékesek, babakocsis kismamák, idősek, mozgásában korlátozottak és kognitív zavarral élők számára. 

Az akadálymentesítési program megvalósítását a Szerencsejáték Zrt. támogatja a társadalmi felelősségvállalás keretében. 

Ingyenes buszjáratok 
A helyszín megközelítését a szervezők alacsonypadlós, ingyenes buszjáratokkal is biztosítják a fővároson belül. A buszjáratok többek között a Stadion autóbusz-állomástól, a Deák Ferenc térről, a Puskás Ferenc Stadiontól indulnak, illetve a belváros forgalmasabb csomópontjainak érintésével (Blaha Lujza tér, Bajcsy-Zsilinszky út, Vigadó tér, Petőfi tér, Ferenciek tere) szállítják az utasokat a HUNGEXPO területére.