A Nemzeti parkok nagykönyvét díjazták a Best Print Hungary-n

2022. 05. 30.
A 2021-es „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás jegyében készült Nemzeti parkok nagykönyve című kiadvány kapta a Best Print Hungary 2022 verseny nyomtatási nagydíját.

Osváth Sarolta és Darabos György impozáns, egyben hiánypótló albuma több mint 400 oldalon kalauzolja el az olvasót hazánk természetvédelmi területeinek ezerarcú világába. A Gelbert ECO Print Kft. által készített kiadvány elősegíti azt, hogy Magyarország nemzeti parkjai a jövőben még hatékonyabban tudják népszerűsíteni fontos természetvédelmi és edukációs munkájukat.

A Nyomda- és Papíripari Szövetség által szervezett Best Print Hungary a szakma legrégebbi és legrangosabb termékversenye. A pandémia miatt ezúttal rendhagyó módon két év legszebb termékeit jutalmazták a PPDExpo rendezvény keretén belül lebonyolított díjátadó ünnepségen.

Forrás: Egy a Természettel
További hírek
AEWA MOP8 Budapesten
AEWA MOP8 Budapesten

Magyarországon, Budapesten kerül megrendezésre 2022. szeptember 26. és 30. között az afrikai-eurázsiai vándorló vízimadarak védelméről szóló megállapodás (AEWA) részes feleinek 8. találkozója (MOP8).

2022. 09. 21.