Kisokossal segítjük a világkiállításra látogatókat

2021. 09. 16.
Többek közt jegyvásárlási, közlekedési és a fizetési lehetőségekkel kapcsolatos információval segítjük azokat, akik kilátogatnak az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás központi helyszínére, a HUNGEXPO-ra.

A Látogatói kisokos tartalmazza, hogy a világkiállítás 20 napja alatt a HUNGEXPO-ra vezető Albertirsai út nem közelíthető meg személygépkocsival. A zökkenőmetes kijutáshoz ajánljuk a díjmentes Világkiállítás buszjáratokat, a taxit vagy éppen a MOL Limo-t.

A világkiállításra szóló jegyeket a helyszínen is meg lehet vásárolni, de - a sorban állás elkerülése érdekében - érdemes azokat előre, online beszerezeni. A napijegyek mellett 4 és 20 napos bérletek is elérhetőek.

Szintén fontos információ, hogy a világkiállítás központi helyszíne, a HUNGEXPO készpénzmentes, kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges.

A Látogatói kisokos ide kattintva tölthető le.

Forrás: Egy a Természettel
További hírek
AEWA MOP8 Budapesten
AEWA MOP8 Budapesten

Magyarországon, Budapesten kerül megrendezésre 2022. szeptember 26. és 30. között az afrikai-eurázsiai vándorló vízimadarak védelméről szóló megállapodás (AEWA) részes feleinek 8. találkozója (MOP8).

2022. 09. 21.