Sajtó akkreditáció

„EGY A TERMÉSZETTEL” VADÁSZATI ÉS TERMÉSZETI VILÁGKIÁLLÍTÁS 2021


2021. szeptember 25-én megnyitja kapuit a 2021-es év legnagyobb természeti kiállítása, az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás. Az 1971-es budapesti vadászati világkiállítás 50. évfordulójának emléket állító, nagyszabású rendezvénysorozat központi helyszíne a főváros szívében található, az elmúlt időszakban teljesen megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ lesz. Itt a különféle vadászati, horgászati és természetközeli témákat korszerű, egyben modern környezetben, közel 75 ezer négyzetméter kiállítási területen tekinthetik meg az érdeklődök. Emellett a hazai rendezésű vadászati és vadgazdálkodási konferencia, a különböző nemzetközi konferenciák, valamint a World Conservation Forum kiváló kereteket ad majd a szakmai beszélgetéseken túl a laikusok számára is. A világkiállítás részeként két kereskedelmi kiállítást is rendezünk: szeptember 30. és október 3. között otthont adunk a FeHoVa PLUSZ-nak, október 7. és 10. között pedig az Agrárminisztériummal és az Agrármarketing Centrummal közösen megrendezzük az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK) is. A HUNGEXPO mellett több budapesti és vidéki helyszín is változatos programokat nyújt majd a látogatóknak a világkiállítás 20 napja alatt.


A sajtó munkatársai az alábbi akkreditációs űrlap kitöltésével, naponkénti lebontásban tudnak regisztrálni a programokra. Felhívjuk figyelmüket, hogy az akkreditációs kérelem csak a világkiállítás központi helyszínének (HUNGEXPO) programjaira érvényes.

Média típusa
Pozíció
A kiállítás mely napjára/napjaira szeretne akkreditálni?

A Világkiállítás programjaira kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatók! Kérjük, az ezt igazoló sajtóigazolvány másolatát, vagy a főszerkesztő által írt megbízólevelet csatolja kérelméhez.*