Kutyabarát rendezvény

2021 legnagyobb természeti kiállítása egyben az év legnagyobb kutyabarát rendezvénye is, ami azt jelenti, hogy a négylábú vendégeket felkészülten és örömmel látjuk a HUNGEXPO-n.

Milyen szolgáltatások fogadják a kutyájukkal érkezőket? Nos, a III-as kapunál kijelölt beléptető ponton chipolvasás és a megfelelő védőoltások ellenőrzése történik, amelyet állatorvosi felügyelet mellett végeznek el. Fontos, hogy kutya csak pórázon hozható be a rendezvény területére, a gazda saját felelősségére.

Kedvenceinket megkülönböztetett figyelemmel várjuk majd: profi állatorvosi felügyelet, kutyamegőrző sátor és négylábú társaik számára külön gondoskodunk a megfelelő itató pontokról is.

Külön ki kell emelni, hogy a világkiállítás egyik főszereplője Fátyol, a rendezvény kabalakutyája, vérbeli vadászkutya, egy drótszőrű magyar vizsla. Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás kabalakutyája nemrég töltötte be a kétesztendős kort, s az elmúlt időszak során a játékos kölyökéletet maga mögött hagyva elindult azon az úton, ami során komoly vadászkutya válik majd belőle. Jól bizonyítja mindezt, hogy Fátyol tavaly már sikeresen teljesített számos megmérettetést.